2015-10-09 16:00
Helena uppdaterad

Röd och narig näsa?

Näsan rinner och du snyter dig gång på gång. Huden under näsan blir narigare och narigare. Ont gör det och dessutom ser den knallröda nariga näsan inte så kul ut. Vem vill se ut som Rudolf, liksom!? 

Hjälp finns att få. Medevi Ringblomssalva mjukar upp och skyddar så att dina besvär med narig näsa lindras. Smörj med en liten klick varje gång du snytit dig, mindre än den klick salva du ser på bilden, så blir det snart bättre.

Vi har flera olika typer av ringblomssalva för narig näsa:

 

Vi rekommenderar även Medevi Havtornsalva Naturell för nariga näsor. Den innehåller både bivax, som de övriga salvorna, men även sheasmör som är skönt mjukgörande för narig och irriterad hud. Havtornsalva Naturell passar ävenför för barnens nariga näsor. 

Drick mycket vatten

Kom ihåg att dricka mycket vatten och örteer, ex ingefärste. Lätt att bara skiva ner tunna skivor av ingefära och hälla på kokande vatten. Lite pressad citron i och ev en liten klick honung gör det lättdrucket, lika gott vamt som kallt.

Vill du testa Helenas Kryddsmör med ingefära är det bara att klicka på länken. 

Krya på dig!

 

 

 

  Varor som nämns i nyheten

 • Ringblomssalva för dig med torr, narig och känslig hy. Utmärkt till röda blöjstjärtar eller som tassalva etc.
  från 49,00
 • Ett terapeutisk örtte som stimulerar luftvägarna. För bästa effekt, drick 1-2 koppar/dag.
  Art nr. 90207
  98,00
  Slut i lager
 • Flytande Probiotika som stöd för en bra tarmflora. Bra näringsupptag och en fungerande matsmältning är viktig för en god hälsa.
  Art nr. 90245
  470,00
 • Välgörande till torr och narig hud. MEDEVI Chamoiscreme, RumpRäddaren för långlopps-cyklister. Motverkar skav av olika slag i andra sportsammanhang. 100% ekologisk
  från 49,00
 • Lyxigt mjuk och näringsrik salva. Skyddande vid kall väderlek och för riktigt torr och känslig hy.
  från 69,00