Personal Medevi ProSalus

 

Det här är vi!

 

Helena & Bengt

Grundare och ägare av företaget.

 

Agnetha

Packar leveranser och håller kontakten med våra butikskunder och terapeuter. När hon är ledig brukar Helena med varierat resultat vikariera där... Agnetha är en inbiten vandrare och uppdaterar i våra sociala medier och tipsar om vandringsleder i trakten.
Den som håller ordning på oss allihop!

 

Bengt

Strategen i företaget. Sköter inköp av ingredienser till hudvården och håller koll på kalkylerna.
Han jobbar även med produktutveckling, dokumentation och viss del av tillverkningen. Han kliver gärna ut i butiken ibland och pratar med våra kunder och är oftast den som svarar i telefon hos oss. Sociala medier är inte hans grej.

 

Helena

Ansvarar för Nyhetsbreven, web-shopen och inköp till butiken. Uppdaterar Facebook och Instagram och svarar på de flesta frågor där. Har även hand om det mesta av administrationen.  Inte ovanligt att hon ställer till det i packen så att Agnetha har lite extra att ta tag i när hon kommer tillbaka från semester etc. Helena är en inbiten trädgårdsnörd så handlar det om trädgård eller odling är det hon som ligger bakom. Hon delar för övrigt sina odlingsbilder på Instagram: medevitradgard.
 

Lina

Ansvarar numera för tillverkningen, men hjälper ibland till med uppdatering av hemsidan. Hon är även en hejare på korrekturläsning av ex nyhetsbreven, så hittar ni felstavningar etc så är det någon annan som korrläst. Ibland hoppar hon in och tar hand om packning av leveranser när Agnetha är ledig. En tjej som trivs extra bra med att ta hand om och serva kunder på event som ex Vätternrundan.

  

Viktor

Tar hand om butiken, ser till att det är påfyllt i hyllorna och att våra kunder trivs.  Han gör ibland en insats i labbet när Lina inte riktigt hinner med.

 

Marija

Var den som hjälpte oss att dra igång våra nya sportkonton på sociala medier, Medevi Sport, med inspirerande inlägg med cykel i fokus. (Hon är även en av de två inspirationssprutor som ligger bakom cykelkontot Rövardöttrar.) Numera gör Marija inhopp då och då med inspiration och textmaterial.

 

Simon

Ej med på bild. Hjälper till vid behov även om han idag har sin huvudsysselsättning på annan plats. Gillar att ta hand om kunder i vår fabriksförsäljning och på event.