Medevi ProSalus

Klassisk ekologisk hudvård utvecklad och tillverkad på Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn.

På Medevi Brunn mellan Askersund och Motala, vid norra Vätterns östra strand, strax intill Rv50 finns vi. Ett familjeföretag som varit verksamma på Medevi Brunn sedan början av år 2000.

Vi började tillverka naturlig hudvård för att det helt enkelt fungerade bättre än de mineraloljebaserade produkterna som fanns då. Vi hade ett enormt behov pga hård påfrestning på våra händer och hittade inget som var tillräckligt effektivt för oss i den verksamhet vi drev då. Med åren har vi mer och mer övergått till ekologiska ingredienser. Ett privat intresse och engagemang som vi naturligt förde in i företaget.

Idag känns det fantastiskt att så många börjat tänka om och tänka till. Både när det gäller vad man stoppar i munnen och vad man smörjer in sig med.

 

Vår butik på Medevi Brunn, öppen året runt.

Här kan du provsmörja våra ekologiska hudvårds- och sportprodukter i lugn och ro.

Hos oss kan du ställa frågor och diskutera olika möjligheter för just dig och din hud. Här hittar du också bra erbjudanden.

Är du kaffesugen sätter vi på en kanna, ekologiskt förstås. Te finns många att välja på, svart, grönt, rött och olika örtteer. Tycker du om dem så finns de flesta till försäljning. Föredrar du något kallt att dricka finns flera olika drycker från närbelägna Brunneby Musteri. Som tilltugg har vi choklad, torkad frukt och andra ekologiska godsaker samt raw-food snacks. Sommartid säljer vi även glass. Ekologisk glass från lokala Sänkdalens glass.

Vi erbjuder även Rawfoodglass från Lily & Hanna, ekologisk förstås.

I vår butik hittar du även lite hantverk från trakten, hårborstar i naturmaterial, förstoringsspeglar, ekologiska kryddor mm.

Vår Web-shop

I vår butik på nätet finns hela vårt omfattande sortiment av ekologisk hud- och hårvård samt sportprodukter.
Vi har även ett utvalt sortiment från vår fysiska butik med godsaker, kryddor, kokosolja, ekologiska hygienprodukter, vykort, Raw-foodsnacks och -ingredienser mm.

Välkommen till oss
Helena & Bengt med personal

 

Här kan du läsa mer om oss på Medevi ProSalus>>>