Bodylotion

Bodylotion

Bodylotion för att hjälpa torr hud.

Lotion

En lotion betonar tillförseln av fukt och tränger in i huden snabbt och behagligt. Använd som bodylotion över hela kroppen eller om du behöver en handlotion som absorberas extra snabbt.

Creme

Våra ekologiska cremer är rikare på fettsyror och sköna att använda där man är extra torr eller där påfrestningarna är större, ex. torra händer eller torra fötter. Många kunder använder dem dock på hela kroppen, framförallt vintertid när många generellt har större problem med torr hud.

 

Länk till Ekologisk Nagelolja, för torra, sköra naglar och nagelband

Länk till Handlingsplan för torra fötter

Länk till Handlingsplan för torra händer

Läs mer om tips för trädgårdshänder​

Lavendel

Lavendel crème och lotion smörjer och mjukgör på ett sätt som upplevs lugna och lindra torr, narig och irriterad hud. Har väldigt fina generella egenskaper som passar alla hudtyper.

Lavendel creme och -lotion uppskattas även för sin balsamliknande lindring efter rakning. Creme för dig med torr hud, och lotion för dig som det räcker med en lättare produkt.

Lavendellotion ger en svalkande effekt på solsveda och lugnar irriterar hud pga insektsbettt. Som en bonus så tycks många insekter vara mindre förtjusta i lavendeldoft.

Finns både som crème och lotion.

 

Soft skin

Soft skin™ ger huden en mjuk och len känsla. Välgörande både för känslig, åldrad och torr hud. De lyxiga oljorna från sandelträ, ylang ylang och mandarin bidrar till en behaglig rund och ganska  svag doft. Skön även som ansiktscreme eller ansiktslotion

Finns både som crème och lotion. 

 

Ringblomma

Ringbloms lotion ger en behaglig återfuktning av huden. Den har även en gynnsam inverkan på torr, narig och irriterad hud , även solsveda. Vår mest doftneutrala lotion, men man kan ana en mycket svag doft av ringblomma.

Finns enbart som lotion.

 • Doftneutral bodylotion med ringblommans välgörande inverkan på torr och/eller irriterad hud.
  Månadens vara Juni
  från 49,00
 • Ekologisk bodylotion för dig som älskar lavendel. Lugnar även huden vid solsveda och irritation av insektsbett.
  från 49,00
 • Ekologisk handkräm och fotkräm med lugnande lavendel. Perfekt hjälp för vintertorra händer eller för att få mjuka fin...
  från 49,00
 • Lyxig ekologisk hand- och fotkräm. Soft skin creme ger huden en mjuk och len känsla med en behaglig, rund och ganska ...
  från 49,00
 • Skön handkräm och fotkräm till kalla, torra händer och fötter. Härlig till massage av trötta och spända muskler. Mj...
  från 49,00
 • Ekologisk bodylotion som gör huden mjuk, len och smidig. Ljuvlig, mild doft av sandel, ylang ylang och mandarin.
  från 49,00
 • Svårt att välja? Här kan du beställa en av varje av våra bodylotions.
  Art nr. 98029
  139,00
 • Beställ ett prov-kit med 8 olika hud- hårvård- och linimentprodukter.
  Art nr. 98055
  425,00