2014-04-02 16:05
Medevi ProSalus

Ojojoj, vilken långbänk det här blev!

Någon som trodde att det här med att få igång en Web-shop var en "Peace of cake". Inte för oss i alla fall. Det går säkert fortare för andra än vad det har gjort för oss, men det är betydligt mer att få kläm på än vad i alla fall vi trodde. Bara det här att välja plattform för det hela. Vilka betalmöjligheter etc etc Det är inte lätt att jämföra olika lösningar. Nytt system med annat upplägg än vår gamla hemsida när vi äntiligen hade gjort vårt val. Inte lätt för en icke-datanörd :-) Att vi har ett rätt stort sortiment med många olika förpackningsstorlekar gör inte saken mindre omfattande. Andra produkter från vår fysiska butik på Medevi Brunn som vi också vill ha in i web-shopen. De får vi komplettera med allt eftersom vi hinner.

Hur som helst, nu är vi igång i alla fall. Under en övergångsperiod kommer vår gamla hemsida att vara igång parallellt eftersom vi har en hel del info kvar där som vi måste hinna lägga över på den nya sidan. Så smånignom lägger vi dock ner den och övergår till enbart denna.

Kort och diretbetalning bank.

Kortbetalning- här har du flera olika att välja att betala med.

Direktbetalning bank- Än så länge har vi bara Swedbank för direktbetalning, men vi kommer att utvidga med flera när vi ser hur det här fungerar. Båda lösningarna sköts på ett säkert sätt av PayEx.

Faktura- Vill du som gammal kund göra som du brukar och handla mot faktura så ring ellr maila oss så ordnar vi det. Likaså om du är terapeut eller återförsäljare.

Vill du hjälpa oss att utvärdera?

Hittar du tokigheter eller har andra synpunkter på Web-shopen blir vi väldigt tacksamma om du mailar till oss. Gör gärna en prioritetslista med två grupper (och kanske en tredje om du hittar något bra):

-Heltokigt! Så kan ni ju inte ha det!

-Nja, behöver förbättras men kan nog vänta lite!

-Så bra!  Det här gillar jag

Maila till:  info@medevisalvan.se

Tack för hjälpen i förskott 

 

Må så gott

Helena & Bengt