2023-08-30 00:00
Helena / Johan

93km Ultra-Vasa utan skavsår!

Vi tycker det är så roligt att få ta del av era erfarenheter och att våra produkter får hänga med på era äventyr. Vare sig det är lilla löprundan på 5km, topptur till Kebnekaise, Vätternrundan, aventurerace, långdistanslöpning som marathon eller som nu senast UltraVasan.

Vi tackar Johan för de fina orden nedan och säger stort, stort GRATTIS till målgång!    93km är ruskigt långt till fots...

"Efter 93km så var fötterna fortfarande helt fria från blåsor och skav"

Här kommer Johans mail till oss

"Hej Helena,
Har nu typ börjat fatta att jag tog mig 90km mellan Sälen och Mora eller rättare sagt 93km som det blev i år.
Hade med era produkter förberett mig typ 1v i förväg med att smörja mina fötter varje kväll med lavendelcreme. På natten innan start så var det ett ordentligt lager med rumpräddaren på fötterna men innan det så tejpade jag vänster ”ringfinger” tå. Det skulle jag inte ha gjort då den släppte under första halvan till Evertsberg och orsakade ett ordentligt skav.

Lite strump/skobyte i just Evertsberg med omsmörjning gjorde gott. Benen kändes dock totalslut efter all löpning i den blöta terrängen. De bar mig dock vidare mot målet. Efter 93km så var fötterna fortfarande helt fria från blåsor och skav, förutom en tå där jag är övertygad om att tejpen var boven i dramat.

Skickar med några bilder från morgonen som var helt magisk, var ju dessutom trevligt att träffa Bengt i tältet.
Nu blir det lite lugnt fram till första veckan i november och då blir det Borås 6-timmars, återkommer om mina produkter tar slut fram i höst 🍂.

// Hälsningar en mycket tacksam produktanvändare"

 

 Stolt finisher av UltraVasan 2023

 Finisher UltraVasan-23

 

Stämningsbild från tidig morgon UltraVasan-23

Morgondis UltraVasan

  Varor som nämns i nyheten

 • Ekologisk handkräm och fotkräm med lugnande lavendel. Perfekt hjälp för vintertorra händer eller för att få mjuka fina fötter. Skön som kroppskräm för dig med ext...
  från 49,00
 • MEDEVI Chamoiscreme, RumpRäddaren för långlopps-cyklister. Motverkar skav av olika slag i andra sport- och träningssammanhang. 100% ekologisk
  från 49,00
 • För massage av trötta och spända muskler eller fötter. Skyddar vid open-watersimning och cykling/träning i kallt väder.
  från 49,00

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur: