2021-07-28 00:00
Helena

TÄVLA om presentkort på 400kr

Skriv ett omdöme om Medevi Chamoiscreme - RumpRäddaren

OBS Tävlingen avslutad!

Vätternrundan närmar sig och träningen pågår för fullt. Samtidigt är det semestertider och många ger sig iväg på långturer både på cykeln och till fots på vandringar. Det märks hos oss i vår web-shop för det är en hel del Medevi Chamoiscreme - RumpRäddare som packas och skickas.

Nu har du chansen att vinna presentkort på valfria Medeviprodukter, kanske ett sportpaket med både liniment och RumpRäddare eller kanske handkräm inför hösten och vinterns påfrestningar.

Vår allra första produkt

Ni som hängt med oss länge vet att Medevi Ringblomssalva Tea Tree ursprungligen togs fram för att vi själva i vårt "förra liv" som glasstillverkare inte hittade något som var tillräckligt effektivt för nariga och ansträngda händer. Det fick till följd att vi så småningom bytte branch och gick över till att tillverka ekologisk hudvård istället för glass. Efter några år var det ett gäng cyklister som fick tag i ringblomssalvan och konstaterade att den var suverän för att motverka och behandla skav när man skulle cykla långt, ex Vätternrundan. De kallade den RumpRäddaren.

Ny produktsida för Medevi Chamoiscreme - RumpRäddaren?

För några år sedan blev vi officiella samarbetspartner till Vätternrundan och då blev även Medevi Chamoiscreme - RumpRäddaren en officiell Vätternrundaprodukt. Samtidigt togs en ny design på tub fram med Vätternrundaloggan på. Texten på produktsidan blev en blandning av hand- och fotsalva och cykling/sport. För några månader sedan tog vi beslutet att göra en egen produktsida för Medevi Chamoiscreme - RumpRäddaren så att vi kunde fokusera beskrivningen på sport/cykling. Google och andra sökmotorer gillar när man är tydlig vem som är målgruppen. Tyvärr följer ju inte alla fina omdömen från den gamla sidan med när man startar om på det här sättet och det är det vi behöver din hjälp med.

Berätta din upplevelse

Berätta hur och varför du använder Medevi Chamoiscreme - RumRäddaren. Långt eller kort bestämmer du.

Kanske en händelse där den verkligen räddade dig under ex Vätternrundan, cykelsemestern med familjen, vandringen i fjällen, marathonloppet, turen till Paris med Team Rynkeby, händerna vid rullskidpremiären, ditt livs adventure race... Eller kanske att du är nyfiken för du har hört andra berätta om den.  

Genom att vara med i vår tävling har du alltså inte bara möjlighet att vinna presentkort. Du gör oss en stor tjänst. Omdömen och trafik till sidan gör att Google och andra sökmotorer förstår bättre vem som kan var intresserad och visar oss högre upp när någon gör en sökning. 

Gör så här för att vara med i Tävlingen:

 1. Följ länken till Medevi Chamoiscreme -RumpRäddaren
 2. Välj 1-5 stjärnor, 5 Stjärnor längst till höger är högsta betyg
 3. Välj fliken OMDÖME och skriv en kommentar
 4. Nu är du med i tävlingen och kan vinna ett presentkort på 400kr

För att omdömet ska registreras behöver du fylla i din E-post. Det är inget som visas utåt vid din text. Den behövs för att vi ska kunna kunna kontakta dig ifall du vinner. Det minskar dessutom risken för att sidan spammas från robotar.

Alla som deltar får en överraskning i mailen efter tävlingen

När tävlingen är avslutad skickar vi en liten överraskning och tack för hjälpen. Så håll koll i mailkorgen, även skräpkorgen!

Tipsa kompisarna om tävlingen!

Tipsa gärna kompisar om tävlingen också. Ju fler som skriver omdömen desto större är chansen att vi utser fler vinnare. Vi har ett "trackrecord" när det gäller tävlingar av den här typen att inte kunna håll oss från att ge bonusvinster och även till de som kanske inte skriver så långt...

 

Tävlingsregler för att vinna presentkort på 400kr

 • Följ länken till Medevi Chamoiscreme -RumpRäddaren
 • Klicka på fliken OMDÖME och berätta varför eller hur du använder den.
 • Din mailadress är ingenting som syns utåt i omdömet, men den behövs för att vi ska kunna kontakta dig om du vinner och för att skicka din överraskning.
 • Namnet syns och där kan du välja ett alias om du föredrar att vara anonym.
 • Vecka 32 läser vi igenom alla omdömen. Det bidrag vi gillar mest vinner ett presentkort på 400kr att handla produkter ur Medevi ProSalus eget varumärke, dvs Medevi hud-, hårvård och sportliniment. Även kokosoljan hör dit.
 • Ju fler omdömen som kommit in desto större är chansen att vi utser fler vinnare. Så tipsa alla du känner om tävlingen!
 • Alla som deltagit i tävlingen får en överaskning via mail så håll koll i inkorgen.
 • Tävlingsjuryn består av Medevi ProSalus personal. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.
 • Vinnaren kontaktas på uppgiven mailadress. Vinnaren (dvs uppgiven alias) med omdöme presenteras i början av vecka 33 på vår Facebook och Instagram.

 

Lycka till i tävlingen och tack för att du hjälper oss att synas

Bengt och Helena med personal

 

Vad kan du använda salva till?

Ja förutom som RumpRäddare alltså...

-Sommarens insektebett
-Skoskav
-Höstens narig händer
-Förebygger skav vid sport och träning
-Behandlar skav och nötning
-Sommarens sprickiga hälar
-Nariga armbågar
-Torrfläckar
-Kattklösmärken
-Lårskav
-Rivna ben efter skogsvandring eller höskörd
-Mugg och sår på hästen
-mm

Köp den med upp till 50% rabatt just nu!

Medevi Chamoiscreme - RumpRäddaren>>>  
Medevi ringblomssalva Tea tree>>>

  Varor som nämns i nyheten

 • Det du behöver före, under och efter sport o tuffa träningspass. RumpRäddaren mot skav, Specialstift för punktbehandling av ex nacke, knä och axlar. SportPrep Arn...
  från 519,00
 • MEDEVI Chamoiscreme, RumpRäddaren för långlopps-cyklister. Motverkar skav av olika slag i andra sport- och träningssammanhang. 100% ekologisk
  från 49,00
 • Underlätta open water simning. Aktiv barriärer mot kyla samt skydd mot skav av våtdräkten.
  från 389,00
 • Det du behöver för att hålla dina händer i bästa skick. Doftneutrala produkter.
  Art nr. 98068
  510,00

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur: