2021-01-24 00:00
Helena

TÄVLA om presentkort på 400kr

Skriv ett omdöme om Medevi Läppcerat

Det märks i vår web-shops att vintern är här och att torra läppar behöver stöd. 

Vill du hjälpa oss att ge tips för potentiella kunder att välja vilken eller vilka av de sju ceraten? Gå till Medevi Läppbalsam, välj ditt favoritcerat och skriv ett omdöme. Ju fler cerat du skriver omdömen om desto större chans att vinna.

Varför ska du välja Medevi Läppbalsam?

Visste du att många läppbalsam innehåller mineralolja, vaselin och paraffin och att det är rester från bensinindustrin?
Medevi Läppcerat innehåller däremot svenskt bivax från ekologiska Östgötabin, olika örter samt ekologiska vegetabiliska oljor som innehåller flera olika fettsyror som dina läppar kan dra nytta av.

Alla ceraten ger skydd mot väder och vind och hjälper till att binda kvar fukt i huden så att läpparna håller sig smidiga. Eftersom de är helt vattenfria är de ett ypperligt val vintertid när det är kallt.

Flera av Medevi läppbalsam är doftneutrala för dig som är extra känslig eller till de små barnen. Medevi Havtorncerat och Ringblomscerat är de som är mest vårdande och samtidigt doftneutrala. Mindre barn brukar även gilla Chokladcerat extra mycket då det nästan ser ut som ett av mammas läppstift. Alla Medevi cerat är 100% ekologiska utom Limeceratet som är 99%, läs om varför i länken, en favort bland många ungdomar. 

Nariga fingertoppar eller barnens kinder

Flera av Medevi läppcerat funger även utmärkt att behandla nariga fingertoppar eller irriterad hud på andra ställen, t ex barnens nariga kinder.

Här i Medevi gillar vi kunder som tänker lite "outside the box" och använder våra produkter på många sätt 😉. Kanske du har något annat sätt att använda ditt läppcerat. Berätta i ditt omdöme!

 

Gör så här för att vara med i Tävlingen:

 1. Följ länken till Medevi Läppbalsam
 2. Klicka in på det läppbalsam du vill ge omdöme
 3. Välj 1-5 stjärnor, 5 Stjärnor är högsta betyg
 4. Välj fliken OMDÖME och skriv en kommentar
 5. Nu är du med i tävlingen och kan vinna ett presentkort på 400kr

För att omdömet ska registreras behöver du fylla i din E-post. Det är inget som visas utåt vid din text. Den behövs för att vi ska kunna kunna kontakta dig ifall du vinner. 

Tack för hjälpenrabatt: Köp 5 cerat betala för 4

Fram till 8 februari bjuder vi dig på ett av ceraten när du köper 5. En "tack för hjälpen-rabatt" eller "passa på att testa-rabatt" 😊

Fyll på med favoriterna i fickan eller passa på att testa några nya.

 

Tävlingsregler för att vinna presentkort på 400kr

 • Följ länken till Medevi ekologiska Läppbalsam
 • Skriv ett OMDÖME om varför eller hur du använder det
 • Din mailadress är ingenting som syns utåt i omdömet, men den behövs för att vi ska kunna kontakta dig om du vinner.
 • Namnet syns och där kan du välja ett alias om du föredrar att vara anonym.
 • Vecka 7 läser vi igenom alla omdömen. Det bidrag vi gillar mest vinner ett presentkort på 400kr att handla produkter ur Medevi ProSalus eget varumärke, dvs Medevi hud-, hårvård och sportliniment. Även kokosoljan hör dit.
 • Tävlingsjuryn består av Medevi ProSalus personal. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.
 • Vinnaren kontaktas på uppgiven mailadress. Vinnaren (dvs uppgiven alias) med omdöme presenteras i mitten av februari på vår Facebook och Instagram.

 

Lycka till i tävlingen och tack för din medverkan

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur: