2017-04-21 00:00
Helena

Ringblomssalva, Rumpräddare, Medevisalva

OBS! Tävlingen avslutad. Grattis till vinnarna.

Kärt barn har många namn och just nu behöver den din hjälp att synas.
Vi håller på med uppdatering av hemsidan och har bytt URL (dvs namn/internetadress) på Ringblomsalvan. Tyvärr gör det att Google och andra sökmotorer har svårare att hitta den under en tid. Det innebär att vi inte syns så bra när man söker på Ringblomsalva.

 

Vill du hjälpa oss? Gör så här:Hjälp Medevi ringblomsalva synas bättre

1. Klicka på länken till Medevi RingblomsalvaTea tree.
2. Klicka på den stjärnan som är längst till höger i den övre gula ringen
3. Gå in på Omdöme i den nedre gula ringen och skriv en kommentar varför du använder vår Ringblomssalva Tea tree. Då är du samtidigt med i vår TÄVLING. Mer om den längre ner.
Din mailadress är ingenting som syns utåt i omdömet, men den behövs för att det ska registreras och för att vi ska kunna kontakta dig om du vinner.

4. Vill du blogga om salvan eller rekommendera och länka till den i olika forum eller Facebookgrupper blir vi förstås extra tacksamma och glada....då kan du ju även passa på att tipsa om rabatten och tävlingen....

5. Om du har bloggat om salvan eller har den inlagd som favorit någonstans gå gärna in och uppdatera till den nya URLen.

 

50% rabatt som tack för hjälpen.Välj Medevi Ringblomsalva Tea tree med 50% rabatt.

Som tack för hjälpen kan du fram till 10 maj köpa Medevi Ringblomsalva Tea tree eller Ringblomsalva Naturell 60ml för halva priset.

Rabatten gäller när du handlat Medevi Arnica Sportliniment eller annan hud- och hårvård från Medevi ProSalus varumärke för minst 350kr. (Vi gissar att du som redan är kund vill passa på att beställa några fler varor när du ändå beställer.)

När du kommit upp i rätt belopp så dyker rullisten på bilden upp när du kommer till kassan. Då kan du välja någon av Ringblomsalvorna eller någon annan glad överraskning som kan finnas där.

Medevi ringblomsalva Tea tree för torr eller ansträngd hudVad är Ringblomssalva bra för?

- Förebygger och behandlar skav och nötning vid sport av olika slag.

Långloppscyklister är så glada över just vår Ringblomsalva att de givit den smeknamnet "RumpRäddaren". Medevi Ringblomsalva används även mycket i andra sammanhang som Marathon, Triathlon, Multisport och Adventure race. Kort sagt där påfrestningarna på huden är som störst.

- Mjukgör torr och narig hud.

Har du riktigt torra, nariga händer som får sprickor på vintern kan Medevi Ringblomsalva vara en hjälp i nöden. Den fungerar lika fint till fötter som är torra.

- Lugnar irriterad hud

Har du klåda/irritation efter ex insektsbett, solsveda eller bränt dig lite på spis eller grill kan du också använda salvan med gott resultat.

 

TÄVLING

Gå in på hemsidan på Ringblomssalva Tea tree.
Klicka på Omdöme och skriv en kommentar om varför och hur du använder den.

Den 8 maj-17 läser vi igenom alla omdömen. Det vi tycker är fyndigast, mest udda eller har mest glöd i sig vinner ett presentkort på 500kr att handla produkter ur Medevi ProSalus eget varumärke, dvs Medevi hud-, hårvård eller sportliniment. Även kokosoljan hör dit.

Lycka till i tävlingen och Tusen tack för din hjälp.

 Tävla och vinn presentkort hos Medevi ProSalus

Tävlingsjuryn består av Medevi ProSalus personal. Ev vinstskatt betals av vinnaren.

    Varor som nämns i nyheten

  • Välgörande till torr och narig hud. MEDEVI Chamoiscreme, RumpRäddaren för långlopps-cyklister. Motverkar skav av olika slag i andra sportsammanhang. 100% ekologisk
    från 49,00
  • Ringblomssalva för dig med torr, narig och känslig hy. Utmärkt till röda blöjstjärtar eller som tassalva etc.
    från 49,00