2017-05-17 00:00
Helena

Vissa människor har större utmaningar i livet än andra.

För en tid sedan skickade vi en beställning på Rumpräddaren (Medevi Ringblomsalva med Tea tree) till Finland. I Samband med orderbekräftelsen mailade jag och frågade hur han hade hittat oss eftersom han var ny kund i registret och dessutom från Finland. Under ett par veckor hade vi haft ett koncentrerat stim med order därifrån och jag blev lite nyfiken på om de hade ett samband.

Han skrev tillbaka att en bekant som cyklat Vätternrundan hade köpt hem en burk till honom året innan. Dels använde han Ringblomssalvan som alla andra cyklister gör. För att motverka och behandla skav på de kroppsdelar som möter sadeln. Desstutom hade han upptäckt att den var fantastisk i ett annat sammanhang.

För några år sedan var han med om en olycka där han blev påkörd av en bil. I samband med det blev han tvungen att amputera ena benet.

Ibland och framförallt när han tränar intensivt brukar protesen skava och ge besvär. Han berättade att Medevi Ringblomsalva underlättade betydligt för hans möjlighet att kunna fortsätta sporta och leva ett aktivt liv, som han gjort innan olyckan.

Det känns verkligen härligt att kunna underlätta vardagen för en medmänniska som råkat illa ut och har större utmaningar i livet än de flesta andra.

Taggar: skavsår , protes

    Varor som nämns i nyheten

  • Välgörande till torr och narig hud. MEDEVI Chamoiscreme, RumpRäddaren för långlopps-cyklister. Motverkar skav av olika slag i andra sportsammanhang. 100% ekologisk
    från 49,00
  • Ringblomssalva för dig med torr, narig och känslig hy. Utmärkt till röda blöjstjärtar eller som tassalva etc.
    från 49,00

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur: