2020-11-30 00:00
Helena

Här samlar vi några omdömen om våra produkter

Fler finns under respektive artikel

 

Medevi Chamoiscreme, RumpRäddaren, Ringblomssalva Tea tree

Räddade Paris-Brest-Paris 2019. Med lite tur kommer den rädda Sverigeloppet om jag får plats :) 

2020-12-16 Peter. I samband med order

 

Medevi Vitamincreme

Räddat min problemhy
Jag har haft problem med min hy sedan jag var 11 år. Är idag snart 22 och har äntligen hittat en ansiktscréme som faktiskt fungerar med min hy. Jag har akne och blir lätt väldigt oljig och fet i ansiktet, samtidigt som jag på vissa fläckar blir torr. De ansiktskrämer jag testat tidigare har antingen inte tillfört tillräckligt med fukt eller så har de varit alldeles för feta vilket gett mig akneutbrott och ännu oljigare hy. Fick tips av en bekant att testa Medevis Vitamincréme, och jag blev fast direkt. Har nu använt krämen i cirka ett halvår och jag har mycket färre och framför allt mildare akneutbrott. Jag känner mig återfuktad i ansiktet hela dagen utan att bli oljig. Känns dessutom extra bra när den är svenskproducerad och ekologisk. Rekommenderar starkt!

2020-11-25 Emily på produktsidan

 

Medevi Arnicasalva

Vilken fantastisk salva !!!! Kan varmt rekommenderas !!!!

Har besvär från ett av mina knän, en degenerativ meniskskada. Värk och stel i knä och underben. Har med hjälp av denna salva lyckats stärka muskler omkring skadan genom att röra mig mer och mer utan besvär efter träningspass. Är av den bestämda uppfattningen att jag så länge det bara är möjligt vill slippa ingrepp, vill hjälpa mig själv så långt det går. Nu samarbetar jag och Arnicasalvan och når oanade resultat. Kan göra rörelser i min träning som i våras var helt otänkbart. Varmt TACK till er på Medevi Pro Salus.

2020-08-06 Anne-Louise  på produktsidan

 

Medevi-produkter

Glad att jag hittat era produkter, provapå-setet som jag beställde första gången var perfekt för att pröva och hitta favoriter. Där är lavendelkrämen fantastisk för mina och sambons torra händer. Tröttnat på apotekets krämer som säkert är bra för många men jag känner att det väger mer med det naturliga. Dessutom är lavendelkrämen både effektiv och går in i huden snabbt.

2020-04-12 Katarina, mail

 

Medevi Lavendelsalva

Den bästa salvan jag haft. Har extremt torr hud i ansiktet och det är ett nöje varje gång jag får smörja in med denna. Använder som dagcreme och nattcreme :)

2020-04-09 Anna, i samband med order

 

Medevi Ringblomsalva Tea tree, RumpRäddaren, Medevi Chamoiscreme

Har cyklat Vätternrundan 29 gånger och det finns ingen rumpsalva som är bättre än den här! Ringblomssalva är bäst. 

2019-05-16 Lisette på produktsidan

 

Medevi Lavendelsalva

Fantastisk mjukgörande salva som både doftar gott och är mjukgörande! Stor skillnad mot andra fabrikat jag använt tidigare! Huden känns len och fin!

2019-01-30 Gunilla, på produktsidan

 

Medevi Havtornsalva naturell

Känslig salva till känslig hy. Havtornsalva naturell smeker min känsliga ansiktshy som en moder ömt berör sin baby. Den läker och skyddar mig.

2019-01-28 Åsa, på produktsidan

 

Medevi Havtornsalva

Underbar nattcreme

2019-01-26 Camilla på produktsidan

Medevi Arnicasalva

Effektiv uppvärmning!
Har lätt för att få kramp när jag tränar ute i lite kyligare förhållanden, tagit lång tid att få igång muskulaturen och uppvärmningarna har blivit väldigt långa. Men sen provade jag denna salva och vilken skillnad det gjorde! Masserar in utsatta delar ordentligt inför rundan och kommer mycket snabbare igång med cirkulationen så att jag kan börja jobba hårt tidigare i passet utan risk för kramp!

2018-05-05 Annika på produktsidan

 

 

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:
Medevi Ringblomssalva Tea tree
Räddade Paris-Brest-Paris 2019. Med lite tur kommer den rädda Sverigeloppet om jag får plats :)
2020-12-19 13:03:34
Peter