2020-04-09 00:00
Marija / Helena

Varmt välkommen till Medevi Sport!

Vi står i startfållan för ett händelserikt år och vill att du som cyklist ska få lära känna oss mer. Därför drar vi nu igång nya kanaler med fokus på sport och cykling. En del av texterna kommer även att finnas här på bloggen. Vill du vara säker på att få all inspiration och tips? Håll utkik på våra sociala medier framöver för att inte missa när vårt roliga CykelQuiz publiceras. Där får du reda på vilken slags cyklist du är....

Du kommer få möjligheten att frossa i cykling, upplevelse, inspiration och allt vad det innebär. Kanske blir det även några tips framöver på redan upplevda stunder som med fördel kan undvikas...

Medevi Sport på Facebook  
Medevi Sport på Instagram 

Först ut får ni en presentation av vår nya team-medlem Marija Aurell - cyklisten, Rövardottern, Vätternrundanambassadören och numera även Medevi ProSalus nya Marknadskommunikatör.

Marija - Cykelinspiratör på Medevi Sport

Marija berättar:

Min resa hit började tillsammans med Evelina; min cykelpartner in crime, den andra livskloka hälften av cykelinspirationskontot Rövardöttrar. Vi började förra säsongen att använda produkterna från Medevi ProSalus, Sport Edition, blev nyfikna, förälskade, beroende och fick ett starkt behov av att spinna vidare på den känslan. Oktober 2019 hade vi vårt första möte här i Medevi och åkte stolta hem med den nya titeln Ambassadörer för Medevi ProSalus.

Efter det har tiden sprungit iväg och nyligen öppnades en möjlighet för mig att bli en del i arbetsteamet hos Medevi ProSalus. Jag kommer framöver bidra med mina kunskaper hämtade ur mitt stora intresse för cykling, upplevelse, fotografering, textskapande och marknadsföring i sociala medier.

Vem är jag som person?

Eller kanske ännu mer vinklat; vem är jag som cyklist?

Det kan vara en komplicerad uppgift att beskriva sig själv. Lyckligtvis har jag fått en nästan generande fin beskrivning av Rövardotter-Evelina. Läs och låt er inspireras.

Behind the bars: Välkomna till storyn om Marija!

"Här har ni slättens ihärdigaste cyklist som tar sig igenom vilken storm som helst med ett leende på läpparna. Hon säger aldrig nej till en utmaning och kommer ruskigt väl förberedd. Tjusningen sitter i detaljerna för Marija som gärna läser exakt allt som finns skrivet om utrustning, lopp och träningsupplägg. I motvinden och längst fram i klungan växer hornen ut och hon drivs av att trotsa naturen och dra andra utan att ge upp. Pannbenet märks även av när hon gärna lägger en helkväll på att meka, bra cyklist reder sig själv! Utvecklingskurvan är brantare än Ombergsbacken och än har vi inte sett att hon börjar flacka. Var vägen slutar vet vi inte. Med hjärtat fullt av cykelglädje har hon bara börjat?"

Här hittar du Medevi Sport på Facebook
>Här hittar du Medevi Sport på Instagram

Här kan du läsa mer om och beställa Medevi Sportprodukter: Medevi Chamoiscreme, RumpRäddaren samt Medevi Aktivitetsliniment. Finns även som Medevi sporpaket som du köper med rabatt.

För maximal prestation - Ekologiska dessutom

Vi hörs igen inom kort!

/Marija Aurell 

 

  Varor som nämns i nyheten

 • Före, under och efter sport och ansträngning. RumpRäddaren mot skav, Specialstift Arnica för punktbehandling av ex nacke, knä och axlar. SportPrep Arnica liniment...
  från 389,00
 • Det du behöver vid en regn-vädersrunda! RumpRäddaren mot skav, Arnicasalva mot kyla och väta, Specialstift Arnica, litet och smidigt för nacke, axlar och knän.
  från 379,00
 • Välgörande till torr och narig hud. MEDEVI Chamoiscreme, RumpRäddaren för långlopps-cyklister. Motverkar skav av olika slag i andra sportsammanhang. 100% ekologisk
  från 49,00

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur: