Ansiktsrengöring

Ansiktsrengöring

Hur rengör du din hy?

Har du känslig, fet eller blandhy? Oavsett är det viktigt att rengöra ansiktet varje kväll, framförallt om du använder make-up. Använd en ansiktsrengöring och/eller ansiktsvatten för att få bort all smuts som huden har utsatts för under dagen. Medevi Ansiktsrengöring gör huden ren på djupet utan att torka ut huden.

Make up remover

Här finns även sminkborttagningsprodukter som är milda nog för att kunna användas till att ta bort ögon makeup. Använd en ekologisk olja på en pad så får du smidigt bort allt smink. Jojobaolja är ett utmärkt val om du vill ta bort smink med olja. Ibland kan det var skönt att växla med ekologisk kokosolja eller annan ekologisk olja. Efteråt använder du rengöringskrämen över hela ansiktet för att rengöra huden på djupet.

Medevi Ringblomslotion fungerar även utmärkt som rengöringslotion för dig som föredrar doftneutrala ansiktsprodukter eller har extra känslig hy. Fukta sedan ansiktet med ett ansiktsvatten och smörj in dig med en skön ansiktskräm eller någon av Medevi Havtornsalvor eller Lavendelsalva om du har extra torr hy.

På morgonen räcker det i allmänhet att fukta huden med ett skönt ansiktsvatten och smörja in sig med Medevi Vitamincreme.

Rakkräm

Medevi Rengöringscremer fungerar precis lika bra som rakkräm. Smörj på rikligt innan du använder rakhyveln så blir huden mjuk och len efter rakningen.
Det fungerar lika bra både att raka så hakan blir len och fin och för att benen ska bli mjuka och släta.

 • Ekologisk ansiktsrengöring för alla hudtyper som rengör på djupet utan att torka ut din hy. Även fin som rakkräm att ...
  från 79,00
 • Ekologisk ansiktsrengöring för alla hudtyper som rengör på djupet utan att torka ut din hy. Gör huden len och skön.
  från 79,00
 • Fräscht ekologiskt rosdoftande ansiktsvatten för att hjälpa upp fuktbalansen i huden.
  från 129,00
 • Fräscht ansiktsvatten av apelsinblomvatten för att hjälpa upp fuktbalansen i huden.
  från 129,00
 • Doftneutral bodylotion med ringblommans välgörande inverkan på torr och/eller irriterad hud.
  Månadens vara Juni
  från 49,00
 • En halvfet, mild olja för hud-, hårvård eller som make-up remover.
  från 89,00
 • Ekologisk kokosolja. Underbar till massage, hudvård, hårvård eller som makeup remover mm. Fin livsmedelskvalitet.
  från 89,00
 • Calypso rengöringssvamp som tillsammans med rengöringskräm eller olja avlägsnar smink och orenheter. Allergivänlig oc...
  Art nr. 91064
  45,00
  Slut i lager