Hudvård med Ros

Hudvård med Ros

Hudvård med äkta ros

Rosen med sin fantastiska doft är väldigt omtyckt i hudvård. Äkta ros är mild och skonsam för torr, känslig och mogen hud. Ett flertal av Medevi ekologiska hudvårdsprodukter innehåller den ljuva rosen. Bland annat vår omtyckta ansiktscreme - Medevi Vitamincreme.

Nyponfröolja

Ur nyponrosens frön pressar man även en exklusiv olja som används i ansiktsprodukter. Den har fina regenererande egenskaper som bl a hjälper till att balansera ansträngd hud och göra huden mera elastisk.

Medevi Ögonolja med nyponrosfröolja hjälper dig med torr och irriterad hud runt ögonen, kanske om de lätt tåras av vind eller kyla? Oljan absorberas snabbt i huden och bidrar med näring. Den är förstås utmärkt vårdande att använda i hela ansiktet, inte bara runt ögonen. Perfekt för dig med extra känslig hud.

Rosenvatten

Rosenvatten används som ansiktsvatten för att balansera ph-värdet eller för att spraya i håret i stället för parfymerade hårprodukter. Rosenvatten används även i en del maträtter.

 

 

 

 • Underbar ansiktskräm som väl balanserar behovet hos de flesta hudtyper. Absorberas lätt och snabbt och älskas av många.
  från 59,00
 • Underbar ekologisk ansiktsolja med näringsrik havtorn förstärkt med ros och E-vitamin. Ger fin lyster till vintertrö...
  från 179,00
 • En lätt och näringsrik olja för den känsliga hyn runt ögonen.
  Art nr. 52011
  159,00
 • Underbar ros och jasmindoftande ekologisk ansiktsolja. Vissa skulle kalla det serum.
  från 139,00
 • Serum som ger en fin lyster och vitalisering till vintertrött hy. Ekologisk ansiktsolja för dig som söker det där lil...
  från 139,00
 • Fräscht ekologiskt rosdoftande ansiktsvatten för att hjälpa upp fuktbalansen i huden.
  från 129,00