Ansiktsolja

Ansiktsolja

Ansiktsolja / serum för torr hud


Här hittar du ett flertal oljor för ansiktet. De innehåller lätta oljor som snabbt absorberas av torr hy. 

Hjälp huden bevara fuktbalansen genom att smörja med ett serum / ansiktsolja. Används som de är eller kombineras med Medevi Vitamincreme, vår otroligt populära ansiktskräm. Vi tipsar om  Medevi Ögonolja som är helt doftneutral och en riktig näringsboost för den tunna huden runt ögonen.

En torr hud blir trött och saknar lyster. Medevi ekologiska Avokadoolja är en riktig näringskick för trött, åldrad hy och även riktigt känslig hud.

Vill du ha extrahjälp med lyster använder du Medevi Morotsolja Ros eller Havtornsolja Ros. De är extra bra på vintertrött hud eller när vårsolen tittar fram. Då hjälper karotenet till med pigmentering i huden.

Tänk på att även en fet hud behöver lite olja för att kunna balansera upp sig. Där passar Medevi Morotsolja Ros eller Medevi Ögonolja bäst eftersom den innehåller oljor som absorberas extra snabbt. Några droppar räcker långt.

Tänk på:

...att helst se till att huden är fuktig när du smörjer med en ren olja. Då absorberas oljan extra snabbt och hjälper till att bevara fukten i huden.