Hudoljor för torr hud

Hudoljor för torr hud

Vilken hudolja är din favorit

En mångfald av ekologiska hudoljor med olika grundkaraktär. En del med mera glid och kraftigare fettsyror för dig med torr hud. För dig som inte har riktigt samma behov har vi andra hudoljor som absorberas snabbare.

Hudolja som bodylotion

Hudoljor som fungerar fint som bodylotion. Det bästa är att smörja in sig direkt efter dusch innan huden torkat helt. Då absorberas de fina ekologiska oljorna väl av din hud utan att du känner dig kladdig. Oljorna hjälper samtidigt till att bevara fuktbalansen i huden efter duschen.

Mamma - Babyvård

Många av Medevi hudoljor är även bra till babyvård vid blöjbyten eller i badbaljan. Välj Medevi Ringblomsolja eller Medevi Naturell massageolja. De är även bra både för babymassage och för insmorning av torr hud. För de äldre barnen kan man blanda någon av dem med lite av Medevi Lavendelolja om man vill.

Medevi Ringblomsolja innehåller sheasmör som sägs stärka upp huden under graviditet och kan på så sätt hjälpa till att motverka bristningar.

Serum - Ansiktsolja

Medevi Havtornsolja Ros och Medevi Morotsolja ros är underbara ansiktsoljor som innehåller karoten som hjälper upp hudens lyster när man känner sig lite vinterglåmig. På vårkanten gynnar de hudens pigmentering när vårsolen börjar titta fram. Vill du ha ett doftneutralt alternativ väljer du Medevi Havtornsolja Naturell som även är en fin hudolja att smörja med om man fått lite lättare solsveda.