<% /* OBS! Ändringar i den här filen kommer att skrivas över när filen genereras om i admin! Alla ändringar måste läggas in i rätt blocktemplate-/INC-filer. */%> <%QUERY CMSPage_By_Uri(page_uri=$Request.file) DO DISPLAY $TITLE = FORMAT('TR', $seo_title) $META_DESCRIPTION = FORMAT('TR', $seo_descr) $META_KEYWORDS = FORMAT('TR', $seo_keywords) $META_ROBOTS = $meta_robots %> <% INCLUDE '/INC_head.htm' %> <% INCLUDE '/INC_above.html' %> <%!%BEGINHTMLBLOCK([%BODYTXT Brödtext%])%!%>

 

Skydda dig mot kyla och skav vid Vansbrosimmet och annan open-water simning.

Efter senaste årens Vansbrosimningar har vi fått mänder med rapporter från nöjda kunder som anser att Medevi ekologiska Arnicaprodukter är effektivare än annat de provat innan. Vissa av dem har till och med testat att applicera våra Arnicaprodukter på halva kroppen och det de använt tidigare på andra halvan. Samtliga tyckte att våra produkter fungerade bäst.

 

 

 

Medevi SportPrep Arnica

Ekologiskt liniment/massageolja som hjälper till att hålla värmen och minska risken för kramp. Är det riktigt kyligt i vattnet smörjer du hela kroppen en stund innan du tar på våtdräkten. Är det varmare applicerar du på hud som ej täcks av våtdräkten strax innan du ska simma.

Medevi Arnikasalva 

Ger ett aktivt barriärskydd till bar hud som inte täcks av våtdräkten. Ju kallare det är i vattnet desto längre fungerar barriären. Efter loppet eller träningen behöver du inte tvätta bort den. Massera istället med den cirkulationshöjande och ekologiska salvan för att få igång kroppen igen efter det kalla vattnet. Eventuellt överskott försvinner i duschen.

 

Optimal kombination vid träning och lopp i kallt vatten.

SportPrep Arnica smörjs på hela kroppenen stund innan du tar på våtdräkten. Strax innan du ska gå ner i vattnet kompletterar du med Arnicasalva på bar hud. Den fungerar då som en aktiv barriär och skyddar både mot kyla och väta.

 

Problem med skav av våtdräkten?

Brukar du få skav av våtdräkten, använd vår Ringblomsalva Tea tree både förebyggande och behandlande. Det är den som kallas RumpRäddaren vid Vätternrundan för att den är så bra mot skav och nötning.

RumpRäddaren har även en "lillasyster": Intensivstift.

Intensivstiftet är Ringblomsalva i fickformat som som gör det lättare att punktbehandla genom att smörja tunt på ex nacken. Perfekt även för sommarens insektsbett.

 

För maximal prestation, ekologiskt dessutom!

 

<%!%ENDHTMLBLOCK%!%> <%INCLUDE 'rs/rs-pageproducts.htm'%> <% INCLUDE '/INC_below.html' %> <%NEXTROW ENDQUERY%>